armbandje met naam bestellen

Bestellen

kralen blauwHet armbandje wordt gemaakt op basis van de wensen die je hieronder aangeeft. Een naamarmbandje wordt gemaakt met de naam in witte letterblokjes met zwarte letters, en aan beide zijden een klein kraaltje in een kleur naar keuze. Een best friend armband wordt gemaakt met de tekst ‘BFF’. Een kralen armband wordt gemaakt met kraaltjes in de door jou gekozen kleur.

Je kan een armband bestellen voor slechts 2 euro inclusief verzendkosten. Het maken van de armband kost 1 euro, en het verzenden (via briefpost) kost ook 1 euro. Het armbandje wordt toegezonden in een leuk kleurrijk cadeau zakje en met een persoonlijk kaartje erbij.

Direct online naamarmbandje bestellen

kraaltjes kleurenGeef hieronder je naam, contact- en adresgegevens, het type armband en de kleur van de kraaltjes aan. Geef bij een naamarmband de naam aan die je op de armband vermeld wilt hebben en de kleur van de kraaltjes die links en rechts van de naam worden geplaatst. Vervolgens krijg je van mij een appje met een tikkie met het verzoek om te betalen. Na de betaling maak ik de armband voor je en stuur deze op via de normale post.

Bestellen