Armbandje cadeau geven

Wat is er leuker dan een armbandje cadeau geven aan iemand voor hun verjaardag of voor moederdag? Met zijn of haar naam erop? Leuk om te geven aan je vriendin, aan je moeder of je kinderen! Maar ook voor Valentijn!

ArmbandjeZoek je iets leuks om te geven voor een verjaardag, moederdag of zomaar een leuk cadeau? Verras je vriendin of moeder met een leuke armband met haar eigen naam erop. Deze wordt via de post toegezonden. Dat is echt een uniek en origineel cadeau om te sturen. Je kan zelf de kleur van de kraaltjes kiezen. Dat is toch enorm leuk om te krijgen? Ik maak voor jou op maat een persoonlijke naamarmband. Het is een armketting, waarbij de naam met letterblokjes zichtbaar is. Je kan heel makkelijk direct online een goedkope naamarmband bij mij bestellen. Geef je naam op, en ik maak een unieke armband voor je.

Verjaardag

Zoek je een leuk verjaardagscadeau? Geef een naamarmbandje met de naam erop, en laat die via de post bezorgen. Het armbandje wordt toegezonden in een leuk kleurrijk cadeau zakje en met een persoonlijk kaartje erbij.

Moederdag

Verras je moeder met een leuke armband met haar eigen naam erop. Nog leuker is het natuurlijk om de naam van haar kind erop te zetten. Je kan ook meerdere armbandjes kopen, met voor elk kind een armbandje.

Valentijnsdag

Geef jouw geliefde een armbandje met jouw of zijn/haar eigen naam erop. Dat is toch echt een teken van echte liefde?

Direct online bestellen en laten verzenden

Je kan een armband bestellen voor slechts 2 euro inclusief verzendkosten. Het maken van de armband kost 1 euro, en het verzenden (via briefpost) kost ook 1 euro. Het armbandje wordt toegezonden in een leuk kleurrijk cadeau zakje en met een persoonlijk kaartje erbij. Geef bij het bestellen je persoonlijke boodschap door. Daarmee is het naar mijn weten het goedkoopste naamarmbandje in Nederland dat je inclusief verzendkosten via internet kan bestellen.

Bestel nu je eigen naamarmbandje!