Armbandje met naam

Wat is er leuker dan een armbandje met je eigen naam erop? Leuk om voor jezelf te kopen, en ook leuk om te kopen voor je vriendin of je kinderen!

ArmbandjeZoek je een leuke armband met je eigen naam erop? Het is erg leuk als je rondloopt met een unieke armband met je eigen naam er op, dat is echt een unieke uiting van je persoonlijkheid. Met kraaltjes om je naam in je favoriete kleur. Dat is toch enorm origineel? Ik maak voor jou op maat een persoonlijke naamarmband. Het is een armketting, waarbij je naam met letterblokjes zichtbaar is. Je kan heel makkelijk direct online een goedkope naamarmband bij mij bestellen. Geef je naam op, en ik maak een unieke armband voor je.

Goedkope naamarmband

Je kan een armband bestellen voor slechts 2 euro inclusief verzendkosten. Het maken van de armband kost 1 euro, en het verzenden (via briefpost) kost ook 1 euro. Het armbandje wordt toegezonden in een leuk kleurrijk cadeau zakje en met een persoonlijk kaartje erbij. Daarmee is het naar mijn weten het goedkoopste naamarmbandje in Nederland dat je inclusief verzendkosten via internet kan bestellen.

Unieke en persoonlijke armband met naam

Het naamarmbandje wordt gemaakt met de naam in witte letterblokjes met zwarte letters, en aan beide zijden een klein kraaltje in een kleur naar keuze. Je naam is weergegeven in zwarte letters op witte blokjes. Aan beide zijde is een kleinere kraal bevestigd. Het bandje is gemaakt van zwart elastiek, met aan de achterzijde een knoop. Het bandje is verstelbaar op maat.

Bestel nu je eigen naamarmbandje!